28
Mayıs
2024
Salı
KORKUTELİ - ANTALYA

MHP'den iftar yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı ile Ülkü ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, şehit aileleri ve ilçe halkı biraraya geldi. İftar yemeği öncesinde mevlit-i şerif okundu. 

Korkuteli Kapalı Pazar alanında verilen yemeğe çok sayıda vatandaş ve şehit yakınları katıldı. Yemek öncesi okunan Mevlid-i şerif'in ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Nizamettin Sağır, Fransa Parlamentosu tarafından kabul edilen sözde Ermeni soykırımın inkarını suç sayan yasa tasarısına tepki gösterdi. Ülke genelinde Fransız mallarına boykotun onlara verilecek en büyük ders olacağını söyleyen Sağır, Orhan Pamuk'a yönelik eleştirilerde de bulundu. 

Nobel Edebiyat Ödülü'nün Orhan Pamuk'a verilmesinin siyasi bir karar olduğunu düşündüğünü belirten Nizamettin Sağır, “Çünkü Orhan Pamuk Nobel ödülünü hak etmiyor. Ülkemiz köklü bir geçmişe ve güçlü bir devlet geleneğine sahiptir. Dünyanın en kritik coğrafi bölgesinde bulunmaktayız. Geçmişin ve geleceğin ona yüklediği misyon, bu ülkenin güçlü, güvenilir ve sözü dinlenen bir devlet olmasını zorunlu kılmaktadır. Ülkeyi bu noktaya vizyon sahibi, birikimli, uzağı gören, ayağı yere basan politikalar, kadrolar ve politikacılar taşıyabilir. Bu yolda partimiz gün geçtikçe kararlı politikasıyla güçlenmektedir. MHP Milli Direnişin habercisidir. 2007 yılında yapılacak seçimlerde partimiz oy patlaması yapacaktır" dedi. 

Konuşmanın ardından yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeği yendi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 15:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?