20
Mayıs
2024
Pazertesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Minik Mehmet yardım eli bekliyor

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde, anne karnındayken şekil bozukluğuna maruz kalan 8 aylık Mehmet Nuri, tedavisi için yardım eli bekliyor.

Belden aşağısında şekil bozukluğu, kalça çıkıklığı ve akciğer rahatsızlığı bulunan 8 aylık Mehmet büyüdükçe koşamamanın üzüntüsünü yaşayacak. Kocası tarafından terk edilen anne Gülşen Güler maddi imkanı yetmediği için oğlunu tedavi ettiremiyor.

Minik Mehmet'in tedavisi için yardım isteyen acılı anne Gülşen Güler "Ben de her anne gibi oğlumun emeklemesini ve yürümesini görmek istiyorum. Ben dilenci değilim sadece yavrumu tedavi ettirecek kadar para ve evimi geçindirebilmek için iş istiyorum" dedi.

Mehmet Nuri'nin tedavi masraflarını karşılayabilmek için temizlik işleri yapan anne, yine de para yetiremediğini, ev kirası ve bütün masraflarını kendisinin karşılamak zorunda olduğunu belirtti. "Önce çocuğumun sağlığı" diyen acılı anne, 250 lira olan ev kirasını ödemekte de zorlanıyor. Gerek ev sahibi gerekse dostlarından kısmen yardım gördüğünü, ancak oğlunun hiç olmazsa ayakları üzerinde durabilecek hale gelmesini arzu ettiğini belirten Gülşen Güler, yeşil kart sahibi olmasına rağmen devletten de tam destek göremediğini, çalışıp çabalayarak yetişmeye çalışıyor.
Tek başına mücadele ettiğini söyleyen anne, "Oğlumun düzelebilmesi için 30 bin lira civarında yüklü bir para gerekiyor. Ben yetişemiyorum. Oğlum için yardım bekliyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 13:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?