20
Mayıs
2024
Pazertesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Murat Kekilli Korkuteli'ni salladı!

Antalya'nın Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen "Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve 4. Mantar Festivali" çerçevesinde konser veren rock müzik sanatçısı Murat Kekilli, hayranlarını coşturdu.

Korkuteli Belediyesi tarafından Şehitler Parkı'nda düzenlenen konsere, Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan,Cumhuriyet Savcısı Ahmet Eker, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani ve yaklaşık 12 bine yakın vatandaş katıldı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, 2008 yılında konser ve farklı organizasyonlarla Korkuteli gençlerinin sosyal hayatına katkı sağladıklarını belirtti.

Konuşmanın ardından sahneye çıkan Murat Kekilli, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, uzun bir süredir kaset çalışmalarına ara verdiğini belirterek yoğun istek üzerine en kısa zamanda yeni albüm çalışmalarına başlayacağını söyledi. Konser sonunda Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, sanatçıya Korkuteli'nin simgesi olan ve üzerinde Murat Kekilli'nin fotoğrafı bulunan porselen tabak hediye etti.

Adanalı olmasına rağmen bu bölgeye ilk defa geldiğini vurgulayan Murat Kekilli, "Bu yöreye konser vermek için ilk defa geliyorum. Daha önce hiç gelmemiştim. Arkadaşlarım buraya geleceğimi duyduklarında, 'Antalya'nın yaylasına gidiyorsun' demişlerdi. Çok doğru söylemişler. 'Turizmin başkenti Antalya' diyorlar. Yayla turizminin de başkenti Korkuteli. Daha önce gelmediğim için üzülüyorum. Ama ümit ederim bundan sonra daha çok davet edilirim ve gelirim" dedi.

Bu arada konser öncesinde Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'nun Korkuteli'ne has yanık dondurmasını yiyen Murat Kekilli, "Bu dondurmayı ilk kez yiyorum. Bundan sonra yanıksı dondurma yemeden sahneye çıkmayacağım" diye espri yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 13:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?