18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Öğrencilere trafik semineri

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNERİ

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerine trafik ile ilgili seminer verildi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Faruk Karadağ, polis memurları Cengiz Sakarya, Fatma Tanadam ve Selim Demir, öğrencilere trafikle ilgili bilgiler verdi. Polis memuru Fatma Tanadam, öğrencilere özellikle okul çıkışında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Seminere katılan öğrencilere genel trafik kuralları ve meydana gelen kazalarla ilgili film ve slayt gösterisi izletildi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Komiser Faruk Karadağ ise yaralanmalı ve ölümlü kazaların pek çoğunun sürücü hatası kaynaklı olduğuna dikkat çekerek, “Bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması için trafik eğitimi küçük yaşlarda verilmeli. Trafik dersinde öğrencilerimize işaretleri ve kuralları anlatıyoruz” dedi.

Karadağ öğrencilere, trafik konusunda çok dikkatli olunması, yolun karşına geçerken sağa ve sola iyice bakılması, trafik ışıkları ve yaya yollarının bulunduğu yerlerin kullanması gerektiğini anlattı. Öğrencilere aileleri ile birlikte yolculuk yaparken de dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Karadağ, “Anneniz ya da babanız trafik kurallarına uymazsa onları ikaz edin” dedi.

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNERİ
POLİSTEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 16:29:53
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 16:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?