19
Mayıs
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

ÖSS ve OKS birincilerine ödül

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Kaymakamı Rıza Dalan, Türkiye genelinde açıklanan OKS ve ÖSS sonuçları sonrasında ilçede birinci olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ÖSS ve OKS sınavında başarılı olan öğrenciler Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan’ı ziyaret etti. Ziyarette durumu iyi olmayan öğrencilere yardım sözü veren kaymakam Dalan, başarılı öğrencilerle tek tek sohbet etti. Ziyarette öğrencilere kendi hayatından örnekler veren Dalan, öğrencilere esnaf bile olsalar eğitimli iş adamı olmanın ülkeye her zaman getirisi olacağını söyledi.

Dalan, "Benim öğrenciliğimde hiçbir zaman çalışma masam olmadı. Sobalı bir evde annemle beraber kaldım. Sizin her türlü imkanlarınız var. Dershaneye gidiyorsunuz. Yine de içinizde ekonomik durumu iyi olamayan ÖSS öğrencilerine kazandıkları üniversitede harç parası, OKS öğrencilerine de bize müracaat ederlerse vakıftan para yardımı yapabiliriz" diye konuştu.

Öğrencilerin başarılarında büyük katkıda bulunan öğretmenlere de teşekkür eden Dalan, daha sonra öğrencileri verdiği çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 18:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?