18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Sarızeybek'in duygulandığı an!

DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası sahibi emekli Albay Erdal Sarızeybek, Atatürkçü Düşünce Derneği Korkuteli Şubesi'nin davetlisi olarak Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir konferans verdi

Korkuteli Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ‘Terör’ konulu konferansta Erdal Sarızeybek, terör örgütünün ilk eyleminden bugüne kadar geçen süreyi, yaşanan olayları ve siyasilerin yaptıkları çalışmaları anlattı. Sarızeybek’in, “Terör örgütü sözde bir Kürdistan devleti kurmak istiyor. Eğer güçleri yetse, vatanımızdan bir parça koparıp ayrı bir devlet kurmanın hayali içindeler. Kim bunlar? Birisi kendisine Güney Kürdistan diyor, öbürü de kendisine Kuzey Kürdistan diyor. Bunların gücü, bizim vatanımızdan parça koparmaya yetmez” sözleri büyük bir alkış aldı.

ASKERİ İLE KARŞILAŞTI

Atatürkçü Düşünce Derneği Korkuteli Şubesi'nin davetlisi olarak ilçeye gelen emekli Albay Erdal Sarızeybek, konferansta Hakkari Şemdinli’de görev yaparken askeri olan Şaban Köroğlu ile karşılaşınca duygulu anlar yaşandı.Askeri Şaban Köroğlu’nun yaşadığı hastalık nedeni ile tekerlikli sandalyeye mahkum olduğunu gören Erdal Sarızeybek, geçmiş olsun dilekleri sundu. Şaban Köroğlu ise “Askerleri Sarızeybek’e ‘Baba’ derdi. Yıllar sonra karşılaşınca çok şaşırdım. Atatürkçü Düşünce Derneği Korkuteli Şubesi sayesinde komutanımı tekrar görme şansı buldum” dedi.

DUYGULANDIRAN BULUŞMA
DUYGULANDIRAN BULUŞMA
DUYGULANDIRAN BULUŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 13:09:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?