18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Ücretsiz masaja yoğun ilgi

ÜCRETSİZ MASAJA YOĞUN İLGİ

Choyang Korkuteli Şubesi’nin yarım saatlik ücretsiz masaj hizmetinden yararlanmak isteyenler, uzun kuyruk oluşturdu. Şubenin kura çekilişi ile hediyeler dağıtması ise kuyruğun daha da uzamasına neden oldu.

Choyang Korkuteli Şube Müdürü Mustafa Baytar, masaj hizmeti için ücret alınmadığını belirterek, “Vatandaşların bu hizmetten yararlanmasını istiyoruz. Termal masaj yataklarımız omurları tek tek açarak, sinirler üzerindeki baskıyı ortadan kaldırıp bedenin sahip olduğu potansiyeli tam olarak kullanılabilmesine yardımcı oluyor. Termal masaj yatağımız akupunktur noktalarına yaptığı baskı ile sinir sistemini uyararak vücudun kendini iyileştirme gücünü ortaya çıkarmasına yardımcı olur” dedi.

Termal masaj yatağı sayesinde omurgaya yapılan masaj ile omurgadaki şekil bozuklarının da giderildiğini anlatan Baytar, kan dolaşımını hızlandırarak hücrelerin oksijenle beslenmesini sağladığını söyledi. Masaj ile kaslardaki sertliğin giderildiğini, eklem hareketlerinin kolaylaştığını ifade eden Baytar, stres, sinirlilik ve uykusuzluğun ortadan kalktığını belirtti.

Baytar tüm Korkutelileri ücretsiz hizmetlerinden yararlanmaya davet etti.

ÜCRETSİZ MASAJA YOĞUN İLGİ
ÜCRETSİZ MASAJA YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:16:02
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?