18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Üretici pazarı açılıyor

KORKUTELİ’NDE ÜRETİCİ PAZARI AÇILIYOR

Korkuteli kapalı pazar yerinde yaşanan problemlerin önüne geçebilmek için Belediye Meclisi olağanüstü toplanarak, oy birliği ile Üretici Pazarı açılmasını kararlaştırdı.

Korkuteli Belediye Meclisi Eylül 2010 Olağan Toplantısı Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal'ın başkanlık yaptığı toplantıda gündemdeki tek madde karara başlandı. Korkuteli Üretici Semt Pazarı açılması ile ilgili ayrıntıların görüşüldüğü toplantıda, İmar Komisyonu’nun raporu doğrultusunda pazarın kurulmasına karar verildi.

Pazarın her hafta Cumartesi günleri açılmasına karar verilen toplantıda, Korkuteli Üreteci Semt Pazarı’nın 1 Haziran ile 30 Kasım tarihleri arasında açık kalacağı bildirildi. Alınan meclis kararında, pazarda sergi açmak isteyenlerin mutlaka üretici belgelerinin olması gerektiği şartı konulurken, sergi açmak isteyen pazarcıların Korkuteli Ziraat Odası’ndan üretici belgesi, kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi ve 2 fotoğraf ile Korkuteli Belediyesi'ne müracaat etmeleri istendi.

KORKUTELİ’NDE ÜRETİCİ PAZARI AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 11:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?