17
Mayıs
2024
Cuma
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Süral Garden Otel

Antalya Side Çolaklı Mevkiinde Bulunan Tesis Denize 250m, Side’ye 9 km. Manavgat’a 12 km Mesafededir.
Genel 154 Oda, 380 Yatak, 94 Standart Oda bulunan tesiste,2 Restaurant Kapalı kap:400, Açık kap: 200, Kahvaltı Salonu (toplam kap: 400), Snack Bar, Ana Restaurant, Lobi Bar, Havuz Bar, Plaj Bar, Restaurant Bar, Vitamin Bar, Türk, Uluslararası, Vejetaryen, Deniz Ürünleri Mutfaklar,Sağlık Odası , Doktor , Engelliler İçin Servisler , Uyandırma Servisi , Market , Çamaşır ve Ütü Servisi , Jeneratör , 30 Araçlık Açık Otopark bulunmaktadır.
Oda Özellikleri STANDART ODA : Balkon,Duş,Küvet,Merkezi klima,Saç kurutma makinesi,Telefon,Televizyon,Ücretli minibar

Aktiviteler 1 Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, Su Kaydırağı, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Güzellik salonu, Bahçe , Çocuklar için oyun alanı , Mini Club, TV Odası,Masa Tenisi, Bilardo, Plaj Voleybolu, Profesyonel Futbol sahası.Çocuklar için ; Mini Club, Çocuk Havuzu, Çocuk Animasyon, Oyun Salonu ve Çocuk Parkı & Bahçesi.
Plaj Tesise Ait 1000 m Uzunluğunda Kumlu, Soyunma Kabinli ve Wc Özel Plaj(Süral Saray ya da Süral Otelde) Bulunmaktadır. Plajda Şezlong, Havlu, Minder, Duş ve Şemsiye ve Açık (1.45m-150m2)Havuz Mevcuttur.
Konsept Herşey Dahil.
Ücretsiz Mini Club, Çocuk Animasyon, Çocuk Parkı & Bahçesi, Gündüz Animasyon, Akşam Animasyon, Sahil Oyunları, Sauna, Türk Hamamı, Fitness Center, Voleybol, Masa Tenisi, Bilardo, Tenis Kortu, Kano-Sörf- Deniz Bisikleti(sertifikalı).
Ücretli Masaj/Kese, Kuaför, Kuru Temizleme, Oyun Salonu, İnternet Cafe, Taksi, Dolmuş, Alış-Veriş Merkezi, Market, Doktor, Raket&Top, Işıklandırma, Su Sporları Ücretli Hizmetler Arasındadır

İlgili Kişi :
Adres1 :Çolaklı Turizm Beldesi , Side / Manavgat / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 763 67 00
Faks :+90 (242) 763 61 85
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.