14
Haziran
2024
Cuma
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Şeker Hotel

Akdeniz iklimine sahip düşler şehri Antalya'nın Side Çolaklı beldesinde bulunan 4 yıldızlı hotelimizin büyük ve ferah bahçesi, altın kumlu plajı, muhteşem havuzu, çeşitli aktivite ve büyüleyici atmosfer..

343 adet standart, 43 adet aile ve 4 adet engelli olmak üzere 3 gruptan oluşan, kaliteli malzemelerin kullanıldığı, zevkle döşenen toplam 390 adet konforlu odalarımızda konaklamanın rahatlığı sizi cezbedecek.

Standart Odalar : Hotelimizde 343 adet standart oda mevcuttur.

Standart Odalarımızda

2 veya 3 kişi
2 büyük 1 çocuk veya 2 büyük 2 çocuk
Enerji saver sistemi
Duvardan duvara halı
Split Klima
Uydu Tv
Saç Kurutma makinesi
Minibar
Direk Telefon
Balkon
Para kasası bulunmaktadır
Family Odalar : 43 adet family odamız mevcuttur.
2 ayrı yatak odası
Max 4 + 1 kişi
Enerji saver sistemi
Duvardan duvara halı
Split klima
Uydu Tv
Saç kurutma makinesi
Minibar
Direk telefon
Balkon
Para kasası bulunmaktadır
Özürlü Odaları : 4 adet tam donanımlı özürlü odamız bulunmaktadır.

Standart odalarda bulunan bütün özellikler bu odalarda da mevcuttur. 

Konusunda deneyimli olan animasyon ekibimiz, gündüz saatlerinde çeşitli oyunlar ve spor aktiviteleri ile, akşamları ise çeşitli showlarla tatilinizi daha eğlenceli geçirmenizi sağlayacaklardır.

Tesisimizde bulunan 58m x 78m, 55m x 25m ve 105 x 60 ebatlarındaki üç ayrı özel sahada futbol oynamanın keyfini sizde yaşamalısınız.

Plaj Voleybolu, basketbol, tenis, bilardo, futbol ve çeşitli su sporları ile potansiyel enerjinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Gece ise diskomuzun kışkırtıcı atmosferinde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Çeşitli masaj ve cilt bakımı kürlerinin uygulandığı hamam ve saunamızda yaşamın stresinden uzaklaşarak kendinizi yeni doğmuş gibi hissedebilirsiniz.

Alışveriş merkezimizden her türlü ihtiyacınızı giderebilir ya da alacağınız çeşitli hediyelerle kendinizi ve çevrenizdekileri mutlu edebilirsiniz.

Barkovizyon, çeviri odası ve iyi bir ses sistemine sahip 110 kişilik toplantı salonumuzda, her türlü toplantı programınızı güvenle ve profesyonelce gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Kişi :
Adres1 :Evrenseki Beldesi Manavgat / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 763 84 20 - 763 84 21 - 763 84 23
Faks :+90 (242) 763 84 19
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.