18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Alba Resort Hotel

Antalya'nın tarih boyunca en güzel doğasına sahip olması ile ün yapmış Side'de konukseverliği ile ün yapmış Alba Resort Hotel siz misafirlerini bekliyor.

Denizin en güzelini, kumun en güzelini, Güneşin en güzelini bir arada bulabileceğiniz Alba Resort Hotel tatilinizi unutulmaz kılmaya hazır. 
Tüm odalar mini bar, uydu anten alıcılı ve müzik kanallı TV, merkezi sistem klima, direkt hatlı telefon, kiralık kasa, saç kurutma makinesi, halı kaplı zemin, balkon veya teras, banyo, wc, küvet ve daimi sıcak su donanımına haizdir.

2 ayrı açık yüzme havuzu ( tatlı su, 970 m2 ve 615 m2 ), 2 ayrı çocuk havuzu ( her biri 75 m2 ), 2 ayrı su kaydırağı, Kapalı yüzme havuzu ( ısıtmalı, 90 m2 ), Jakuzi.


Fitness Salonu, Okçuluk, Masa Tenisi, Basketbol Sahası ( tenis sahasında ), Plaj Voleybolu, Voleybol ( çim üstünde ), Jimnastik, Aerobik, Step, Boccia, 3 adet açık hava maxi Satranç, 2 Tenis kortu ( sert zeminli, gece aydınlatmalı ), Mini Futbol Sahası, Jogging, Gün boyu soft animasyonlar, gün içinde Özel plajında özel gölgelikler ve şezlonglar bulunmaktadır.

Ücretli Aktiviteler:

Tenis kort aydınlatması ve tenis malzemeleri, Bilardo, Mini Golf, Squash, Su Sporları ( jet ski, paraşüt, muz, tesis dışında özel işletmeye aittir ).
Çocuk Animasyonları:
Alba Çocuk Klübü, 03 - 12 yaş çocuk gruplarına özel programları ile kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde çocuklara özel büfeler hazırlar. Sıcak, aperatif, tatlılar, belirli zamanlarda tüm alkolsüz içecekler gün boyu 10 : 00 - 18 : 00 arası açık olmak üzere sınırsızdır. Bu program çocuk diskosu ile sona ermektedir. 
Türk hamamı, Sauna ve masaj odası, Jakuzi, Güneş şemsiyesi,şezlong ve havlu, Özel plaj, Kuaför.

İlgili Kişi :
Adres1 :Tilkiler Mevkii, Erhan Demir Boulevard P.O. Box 6 Çolaklı/ Manavgat
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 242 763 80 80
Faks :+90 242 763 79 86
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.