2
Mayıs
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Blue Waters Club

Blue Waters Club Tatil Köyü, Antalya havaalanına 65 kilometre, Side'ye ve Manavgat'a 5 kilometre uzaklıkta deniz kıyısında yer almaktadır. Blue Waters Club Tatil Köyü içerisinde deniz ve bahçe manzaralı 543 oda ve 1337 adet yatak kapasitesi bulunmaktadır. Tamamı lüks dizayn edilen odaların içerisinde klima, minibar, internet bağlantısı, direkt hatlı telefon, uydu bağlanılı televizyon, kasa, saç kurutma makinesi, radyo donanımları ve daha bunlar gibi birçok donanım bulunmaktadır. Blue Waters Club Tatil Köyü içerisinde televizyon odası, bebek bakıcısı, Türk hamamı, masa tenisi, tenis kortu, plaj voleybolu, kuaför salonu, çamaşırhane, sauna, market, kuyumcu, kuru temizleme, internet bağlantısı, oyun odası, disko, mini golf, antrenman sahası(60mx90m), masaj odaları, 3 adet kaliteli çim futbol sahası(drenajlı)(72x105), muz, kano, jet ski, mini futbol, voleybol sahası, okçuluk, çocuk oyun alanı, binicilik, basketbol sahası, çocuk havuzu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, güzellik merkezi, spor salonu, bilardo, sağlık merkezi, restoran, bar, kafeterya, kahvaltı salonu, gece kulübü, üyü servisi, animasyonlar, alışveriş mağazaları, otopark, aquapark ve maksimum 1710 kişi kapasiteli 6 toplantı salonu bulunmaktadır. Toplantı salonları DVD oynatıcı, ışıklandırma sistemi, projektör, projektör perdesi, ses sistemi, klima, tepegöz, video oynatıcı, barkovizyon ve flipchart gibi gelişmiş son sistem teknoloji ile donatılmıştır.

İlgili Kişi :
Adres1 :P.O Box: 5 Sorgun/Manavgat
Adres2 :
Posta Kodu :07601
Telefon :+90 242 756 94 67
Faks :+90 242 756 95 56
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.