23
Mayıs
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Nena Otel

1997 yılında hizmete giren tesisimiz; 1 ana bina ve Osmanlı mimarisine sahip bungalow tipi apartlar içerisine konumlanmış 590 odadan oluşmaktadır.
Otelimiz; Side'ye 15 km Manavgat'a 12 km, Antalya havalimanına 80 km mesafededir Sizlerin rahatlığı düşünülerek hazırlanan odalarımızda küvet veya duş kabin / WC, fön makinesi, müzik kanalı, uydu yayınlı TV, uluslararası telefon, minibar, kiralık kasa (safe), klima (club kısmında, 15.06-15.09 tarihleri arasında belirli saatlerde faaliyette olan merkezi soğutma sistemi, otel kısmında ise split klima bulunmaktadır), seramik zemin, balkon, bahçe manzarası bulunmaktadır.
Standart Otel odamız ortalama 28 m2’den oluşmaktadır. Toplamda 178 adet mevcuttur. Minimum konaklama 1 yetişkin, maksimum konaklama 2+1 veya 3 yetişkin’dir. 
Club & Hotel NENA’da her yaş, zevk ve kültüre uygun eğlence, aktivite bulabilirsiniz. Sınırsız eğlence ve aktiviteler, konularında uzman ve tecrübeli animatörler tarafından sunulur. Gün içerisinde göbek dansının inceliklerini öğrenebilir veya ince kum sahilimizde plaj voleybolu oynayabilirsiniz.
Club & Hotel NENA'da bulabileceğiniz aktiviteler:
Aktif misafirlerimiz için: Su parkı, minifutbol, plaj voleybolu, tenis kortu, su topu, havuz oyunları.
Fitness sevenler için: Step aerobik, aerobik, su jimnastiği, deniz jimnastiği.
Yorulmadan eğlence arayanlar için: Boccia, dart, bilardo.
Su Sporları: Rüzgar sörfü ve yelken kursu, banana, ringo, paraşüt, jetski, katamaran, su kayağı, bot kiralama, kano, bot turu, eğlenceli şişme oyun setleri... (Katamaran ve rüzgar sörfünün sertifikalı kullanılması gerekmektedir)
Gündüzleri su kaydırakları, gündüz animasyonları ve turnuvaları ile farklı aktivite ve sportif faaliyetlerle vakit geçirmeniz sağlanırken, geceleri de animasyon ekibimizin hazırladığı zengin şovlar, canlı müzik performansları ve disko gecesi ile devam edecektir.

MİNİ CLUB:
Club & Hotel NENA’nın bir diğer ayrıcalıklı faaliyeti ise; 4-12 yaş arası minik konuklarımızı mini club' te en az ebeveynleri ile evlerinde oldukları kadar rahat ve güvende hissettirmektedir. Uzman kadromuz, çocuklarınızın sağlıklı bir çevrede, günün belli saatlerinde, aktif ve eğitici programlara katılabilmesi için hizmetinizdedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kızılağaç Mevkii P.K 88 Manavgat / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07600
Telefon :+90 (242) 748 70 60 - 748 70 70
Faks :+90 (242) 748 70 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.