22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Side Kaya Otel

Göl ve deniz manzarasının eşsiz bir mavilikle birleştiği 5 yıldızlı Kaya Side, Kaya Holding A.Ş. tarafından 1988 yılında hizmete sunulmuştur. Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Kaya Side, orman, göl ve deniz manzarasını bir arada buluşturan ender otellerden biridir. Şimdiye kadar 2 kez yenilenen ve her zaman en iyi hizmeti sunmak üzere sürekli geliştirilen Kaya Side, açılışından bu yana 500 bine yakın yerli ve yabancı turisti ağırlamanın haklı gururunu yaşamaktadır. Başta tüm Avrupa ve BDT ülkeleri olmak üzere yerli ve yabancı misafirlerine benzersiz konfor ve eğlenceyi bir arada sunan Kaya Side, Sorgun ormanlarındaki eşsiz konumu vezengin olanakları ile her yaz, sezonunun en çok tercih edilen tesisleri arasında gösterilmektedir

Odalarda; TV, uydu yayını, direkt telefon, minibar, güvenlik kasası, duman dedektörü, yangın alarmı, balkon, merkezi havalandırma, banyolarda yer alan; duş, wc ve küvet, telefon, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, özel şampuan, nemlendirici ve duş jeli bulunmaktadır. Ayrıca 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, internet cafe, market, çamaşırhane, jeneratör, bebek bakıcısı, kuaför, güzellik merkezi, çocuklar için oyun alanı, TV Odası ile otelde kalan müşterilerimize maksimum düzeyde ek hizmetler sunulmaktadır (Doktor hizmetleri).

İlgili Kişi :
Adres1 :Sorgun Titreyengöl Mevkii Manavgat / Side / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07601
Telefon :+90 (242) 756 90 90
Faks :+90 (242) 756 90 95
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.