4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Alibey Park Tatil Köyü

Gökyüzünün mavi sihrinden biraz da sizin için ayırdık. Denize nazır 5 yıldızlı tesisimiz size unutulmayacak bir tatil için her şeyi düşündü. Club Ali Bey tesisleri, Aquaparkı, havuzu, denizi, mini clubü, profesyonelce hazırlanmış çocuk aktivite programları, 62 tenis kortu, bir çok spor aktivitesi, fitnesi, sağlık ve güzellik programları, profesyonel dans şovları ve müzikalleri siz değerli misafirlerimize cömertçe sunarken hiçbir beklentinizi açıkta bırakmayacaktır.Club Ali Bey tesisleri, Osmanlı mimarisinin geleneksel ezgilerini içeren, zevkli oda dekorasyonlarıyla lüks bir ambiyansı sağlayan ve eşsiz bahçesinin kervansaray görünümüyle birleşen dünyadaki benzersiz tatil köylerinden bir tanesidir. 
Standart Odalar:
Özenle ve zevkle dizayn edilmiş odalarımızda ahşap ve seramik sıklıkla kullanılmıştır. Standart odalarımızda 2 ayrı tek kişilik yatak bulunmaktadır. Tüm odalarımızda uydu bağlantılı TV, klima, müzik kanalı, info kanalı, telefon, Dijital kasa, duşkabin, tuvalet, fön makinesi, minibar ve balkon bulunmaktadır.

Aile Odalar:
Aile odalarımız, üstü ve altı açık ara kapı ile birleştirilmiş iki odadan oluşmaktadır. Aile odalarımızın bir salonunda iki ayrı tek kişilik yatak, diğer salonunda ise iki kişilik tek yatak bulunmaktadır. Tüm odalarımızda uydu bağlantılı TV, klima, müzik kanalı, info kanalı, telefon, dijital kasa, duşkabin, tuvalet, fön makinesi, minibar ve 2 ayrı balkon bulunmaktadır. 
17 hektarlık alan üzerine kurulu çocuk cenneti Aquaparkımızda çeşitli su kaydırakları, eğlence havuzları, çocuk havuzları, bebek kum havuzları ve birçok oyun alanları bulunmaktadır.

Küçükl misafirlerimiz için ayrıca Disney Tenis Dünyası, mini club, çeşitli oyun alanları, atari oyunları, çocuk menüsü, çocuk diskosu ve çocuk animasyonu mevcuttur.

Toros dağlarının manzarasını arkasına alan eşsiz güzellikteki tesisimiz, Manavgat'a 12 km, Side'ye 17 km, Alanya' ya 47 km, ve Antalya' ya 80 km uzaklıktadır. bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Kızılağaç Mevkii Manavgat/Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90(242) 748 73 73
Faks :+90(242) 748 73 85
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.