18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Felicia Village Tatil Köyü

Felicia Village 15 blok ve 240 oda (120 Aile Odası, 120 Standart Oda) ve 720 yatak kapasiteli 1. sınıf tatil köyüdür. Odalarımız deniz, nehir ve bahçe manzaralıdır. Sigara içmeyenler ve engelliler için özel odaları ile Felicia Village sağlıklı, konforlu ve neşe dolu bir tatil imkanı sunmaktadır.

Odaların standart özellikleri

Split Klima
Balkon
Elektronik kartlı enerji sistemi
Uydu TV
Yangın İhbar Sistemi
Internet Bağlantısı
Minibar
Değerli Eşya Kasası
Direkt Telefon
Saç Kurutma Makinesi
Elektrikli Su Isıtıcısı 
AKTİVİTELER

Sıcak kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, buhar banyosu, şok duş, kese köpük masajı, yüz maskesi, ayak maskesi, sağlığınız ve güzelliğiniz için çeşitli masajlar, sizleri bekliyor.

Ayrıca Fitness Salonu, Aerobik, Step Aerobik, 2 Tenis Kortu (Aydınlatılmış), Okçuluk, Su Sporları, Voleybol, Plaj voleybolu, Basketbol, Gündüz ve akşam eğlenceleri, Anfitiyatro, Canlı müzik, Animasyon aktiviteleri, Disko, Internet Cafe, Atari salonu, TV Salonu, Sinema Salonu, Bilardo Salonu, Masa tenisi, Langırt,Mini kulüp ( 4-12 yaş arası ), çocuk oyun parkı, oyun odası, gözetleme kulesi ve teleskop, Felicia Village'in sunduğu seçenekler arasında...

İlgili Kişi :
Adres1 :Ada Mevkii, Kızılot Beldesi Manavgat/ Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :07600
Telefon :+90(242) 748 33 55
Faks :+90(242) 748 33 66
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.