2
Mayıs
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kamelya Holıday Village Tatil Köyü

gat yakınındaki engin Çolaklı sahilinde kurulu,5 yıldızlı modern bir tatil köyüdür. Selin Otel ve Fulya Otel i ile birlikte bir tatil komplexi oluşturur. Turistik ve tarihi antik şehir Side’ye, 8 km mesafede yer alan otel, Antalya Havalimanına 55 km uzaklıktadır.

   Toplam 556 odalı tatil köyümüzde, 96 adet standart double oda, 80 adet Stüdyo oda, 20 adet Suite Oda, 85 adet  Family Room, 275  adet Deluxe oda mevcuttur. Odaların tamamında seramik zemin, Banyo- WC (Standart ve Studio odalarda duş-WC), saç kurutma makinesi, telefon, split klima, minibar, emanet kasa, uydu kanallı renkli TV ve balkon bulunmaktadır.

   Otelimiz sadece yaz sezonu boyunca açıktır ve ULTRA HERŞEY DAHİL sistemi ile hizmet vermektedir. Tesiste, Lobby,WIFI internet bağlantısı, Sauna, masaj salonları ve fitness Salonu bulunmaktadır. SPA hizmetleri, Hamam ve Fin hamamı ise Fulya veya Selin otellerimizden kullanılabilir. Tatil Köyü içerisinde yer alan alışveriş merkezinde Kuaför, Optik, Mini Market, Butik, Hediyelik eşya, Deri, Gümüş, Cd shop ve kuyum mağazaları da yaz sezonu boyunca açık bulunmaktadır. 
MELYA TATİL KÖYÜ - Standart oda
Geniş bahçelerin içerisine yayılmış iki katlı evlerin oluşturduğu bloklardır. Toplam 96 adet olan standart odalarda Duş, WC, Saç kurutma makinası, split klima, uydu TV, emanet kasa, minibar, telefon ve balkon mevcuttur. Zemin seramiktir. Odalarda maximum 2+1 konaklama yapılabilir. (2 ayrı yatak ve 1 katlanabilir ilave yatak)

KAMELYA TATİL KÖYÜ - Studio odalar
Geniş bahçelerin içerisine yayılmış iki katlı evlerin oluşturduğu bloklardır. Toplam 80 adet olan studio odalarda Duş, WC, Saç kurutma makinası, split klima, uydu TV, emanet kasa, çek yat, telefon, minibar ve balkon mevcuttur. Oda içi paravan kapı ile ikiye bölünmüştür. Zemin seramiktir. Odalarda maximum 3+1 chd konaklama yapılabilir. (1 büyük yatak ve 1 çekyat ve katlanabilir ilave yatak)

KAMELYA TATİL KÖYÜ - Delux Oda
Geniş bahçelerin içerisine yayılmış üç katlı evlerin oluşturduğu bloklardır. Toplam 275 adet olan Deluxe odalarda küvetli banyo, WC, Saç kurutma makinası, split klima, uydu TV, emanet kasa, telefon, minibar ve balkon mevcuttur. Zemin seramiktir. Odalarda maximum 4 kişi konaklama yapılabilir.

KAMELYA TATİL KÖYÜ - Family Room
Geniş bahçelerin içerisine yayılmış üç katlı evlerin oluşturduğu blokların içindedir. Toplam 85 adet olan  Family Room odalarda küvetli banyo, WC, Saç kurutma makinası, split klima, LCD TV, emanet kasa, telefon, minibar ve balkon mevcuttur. Zemin seramiktir. Oda ortadan ikiye ahşap bir paravanla ayrılmıştır. Odalarda maximum 4 kişi konaklama yapılabilir (1 büyük yatak ve 2 ayrı yatak).


KAMELYA TATİL KÖYÜ - Suite Oda :
Geniş bahçelerin içerisine yayılmış üç katlı evlerin içerisinde yer alır. Toplam 20 adet olan Suite odalarda 2 yatak odası ve 1 salon bulunmaktadır. Her iki yatak odasında da küvetli banyo, WC, Saç kurutma makinası, split klima, uydu kanallı LCD TV, emanet kasa, telefon, minibar ve balkon mevcuttur. Zemin seramiktir. Odalarda maximum 6 kişi konaklama yapılabilir (1 büyük yatak ve 2 ayrı yatak ve 2 kanepe) 
SPOR AKTİVİTELERİMİZ :
Antalya’nın Çolaklı beldesinde, 240.000 m2’ lik geniş bir alana kurulmuş olan, alabildiğine geniş kumsalıyla maviyle yeşilin buluştuğu cennet köşemizde, yılın her mevsiminde spor ve eğlence imkânı vardır. Sizin için her şeyin düşünüldüğü kompleximizde bir yandan sıcacık güneşten ve maviliklerden faydalanırken, diğer yandan profesyonel danışmanlarımız eşliğinde, hem hoşça vakit geçirebilir, hem de sevdiğiniz ancak şimdiye kadar yapmak istediğiniz ve yapamadığınız sporları yapabilme imkânı bulup, sörf, yelken, su kayağı, tenis ve çeşitli fitness programlarıyla tatil boyunca Kamelya World’de vücudunuzu formda tutabilirsiniz

    Hepsi aydınlatmalı olmak üzere 7 tenis kortu.( 5 adet kuvars kum yapay çim, 2 adet kiremit tozu) Tenis dersleri ve turnuvaları. (kiremit tozlu kortlar ücretlidir.)

    Lisans olması halinde ücretsiz rüzgâr sörfü(*) ve yelkenli(*) ,deniz bisikleti ve kano yapma imkânı Ücreti karşılığı sörf ve yelken kursları.
 
    Ücretli olarak Paraşüt, Banana, Ringo, jet ski ve su kayağı.

    Dalma meraklıları için dalış kursları(ücretli),

İlgili Kişi :
Adres1 :P.K: 51 Çolaklı , Manavgat / Antalya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (242) 763 66 80
Faks :+90 (242) 763 66 84
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.