19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Antalya-Manavgat: Kaymakam Çapraz: Bu yıl turizm için çalışalım

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Turizm Haftası etkinlikleri, İlçe Kaymakamı Mehmet Çapraz’ın katıldığı kokteyl ile başladı.

Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası Side-Manavgat Turizm Danışma Müdürlüğü önünde düzenlenen kokteyl ile başladı. Manavgat Kaymakamı Mehmet Çapraz, bazı belediye başkanları, ilçe protokolü, turizmciler ve vatandaşların katıldığı törende konuklara bazı otellerin hazırladığı çeşitli yiyecek ve içecekler sunuldu. Manavgat Kaymakamı Çapraz, tören pastasını kesmeden önce yaptığı konuşmada, 2004’ün turizm için daha parlak bir yıl olacağını söyledi.

Çapraz, "Açılan otellerimizin en küçük olanları bile yüzde 30 doluluk oranına ulaştı ve bazı otellerimiz ise şu an tamamen dolmuş durumda. Ülkemizi bacasız sanayisini tüttüren değerli yatırımcılarımıza ve seyahat acentası temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum. Bu bacanın sürekli tütmesi için yeni seçilen belediye başkanları ve meclis üyelerini kutlayarak turizmde kendilerine düşen görevleri bilhassa yapmalarını rica ediyorum. Bunun içinde her şeyin başı çevre; çevremizi koruyalım ve çevremizin güzelliği için gerekli altyapı çalışmalarımızı da gerçekleştirelim" dedi.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2004 Cumartesi 13:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?