24
Mayıs
2024
Cuma
MANAVGAT - ANTALYA

Antalya Manavgat'ta CHP'nin gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Örgütü, parti içi dayanışma yemeği verdi.

Side Total’deki yemeğe, CHP Antalya Milletvekili Atila Emek, CHP il ve ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ile partililer katıldı.

Yapılan konuşmalarda, CHP’nin Manavgat’ta 1. parti olduğu vurgulanarak, "Manavgat ve beldelerinde belediye başkanlığı için çok sayıda aday adayının olması, CHP’nin gücünü göstermektedir. Herkes aday adayı olabilir. Önemli olan, CHP adaylarının seçilmesi için elden gelenin yapılmasıdır" denildi.
Yemekte, adaylıkları kesinleşen Ilıca Belediye Başkan adayı Emekli Öğretmen Hasan Tuluk ve Sarılar Belediye Başkan adayı Mustafa Erkan Ersoy, partililere tanıtıldı. Ayrıca, CHP ilçe ve belde örgütlerine emeği geçen partililere teşekkür belgesi verildi.

Milletvekili Atila Emek, CHP’nin TBMM’deki görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini belirterek, "Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen siz Manavgatlılar’ı saygıyla selamlıyorum. Sizler, CHP’nin Antalya’dan 8 milletvekili çıkarmasındaki en büyük etkensiniz. Bu sayı, gelecek seçimlerde daha da artacaktır. 28 Mart’ta sizleri yeni bir sınav bekliyor. Bu sınavı da en iyi şekilde geçeceğinizden şüphem yok" dedi.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:23:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?