19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Başarılı öğrencilere ödül

MANAVGAT BELEDİYESİ SBS’DE İLK 5 GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Antalya’nın Manavgat Belediyesi ilçe merkezinde SBS Yerleştirme puanında ilk 5'de yeralan öğrencileri Altın ile ödüllendirildi.

Belediye Başkan vekili İbrahim Halimoğlu, SBS-8 Türkiye ve Manavgat 1.si ve SBS Yerleştirme Manavgat 3.sü Başarı Koleji öğrencisi Hamza Erol’u yarım, SBS-8 Türkiye birincileri Sema Koleji öğrencisi Ali Yaşar ve Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencisi Berfin Yucak ile 2010 SBS Yerleştirme Manavgat 2.si Başarı Koleji öğrencisi Ramazan Öksüz, Manavgat 3.sü Başarı Koleji öğrencisi Umut Utku Erdem ve Manavgat 5.si Başarı Koleji öğrencisi Ümran Uslu’yu çeyrek altın ile ödüllendirerek bundan sonraki eğitim hayatlarında başarı diledi.

SBS Türkiye 1.si Manavgat Koleji öğrencisi Mustafa Kurucu ve Manavgat Koleji öğrencisi Seher Durdu Şan Manavgat dışında olduğu için ödüllerini ilerleyen günlerde alacaklar.

Manavgat Belediyesinde düzenlenen ödül törenine Manavgat’ın SBS gururu öğrencilerin yanısıra Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Başarı Koleji Müdürü Akif İnci, Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yılmaz, Sema Koleji Müdür Yardımcısı Alper Ertürk ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrencileri öperek kutlayan ve hediyelerini veren Manavgat belediye başkan vekili İbrahim Halimoğlu; gençlerin başarısıyla her Manavgatlı gibi kendisinin de gururlandığını belirterek, “Sizler sadece ailelerinizin,okullarınızın ve dershanelerinizin değil, tüm Manavgat’ın gurur kaynağı oldunuz. Başarınızla göğsümüzü kabartırken aynı zamanda Manavgatımızın da adını duyurdunuz. Sizlerin bundan sonraki eğitim hayatınızda aynı başarıyı yakalayacağınızdan hiç şüphem yok. Gerek eğitim yaşamınızda gerekse yaşantınızda başarılar diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 13:29:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?