22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Belediyeden giyimevi

Manavgat Belediyesi, ilçede yaşayan yoksul ailelerin giyecek ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla belediye hizmet binasında giyimevi açmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Zeynel Şenol, belediyenin bu organizasyonda aracılık görevi yapacağını belirterek, vatandaşların getirdiği giyecekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak insanlar arasında dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Başkan Zeynel Şenol, "İlçemiz, genel durumu itibariyle dışarıdan bakıldığında her ne kadar refah seviyesi bakımından ülke ortalamasının çok üzerinde görülse de, ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin büyük bir bölümünün yoksulluk sınırında yaşamını sürdürdüğü, giyecek ihtiyaçlarını karşılayamadığı veya çok sınırlı ölçülerde karşıladığı belediyemiz tarafından bilinmekte ve gözlenmektedir. Belediye Giyimevi’nin istenilen amaca ulaşması ve başarılı olması vatandaşların desteği ve katılımıyla olacaktır. Giyimevi, 15 Nisan 2005 tarihinde ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye başlayacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 16:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?