19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Bulut'tan kundaklanan okula ziyaret

Geçtiğimiz Salı gecesi kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklanan Manavgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Menderes Bulut, yangın hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı.

Yangının ucuz atlatılmasının sevindirici olduğunu belirten Bulut, "Kirli eller eğitimin üzerinden çekilmelidir. Yangının yaraları sarılmaya başlanmıştır. Emniyet müdürümüzle görüştüm. Suçluların en kısa zamanda bulunacağına inanıyorum. Sevindirici olan yangının büyümeden söndürülmüş olması ve öğrencilerimizin bu olaydan etkilenmeden derslerine devam etmeleridir" diye konuştu.

Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atila Çetin ve diğer yetkililer, sınıf ve atölyeleri de gezerek öğrencilerle sohbet ederek bu tür olaylar karşısında nasıl davranmaları gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz Salı günü, Manavgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Murat Şevket Büznüc’ün makam odası, kimliği belirsiz kişilerce kundaklanmıştı. Okulun arka tarafındaki giriş camını kırarak içeri giren şahıslar, öğretmenler odasında öğrenci kayıtlarının bulunduğu bilgisayarı alıp, camını kırmak suretiyle girdikleri müdür odasına götürüp, yine öğrencilerin notlarının ve devamsızlık kayıtlarının bulunduğu bilgisayarları ve bazı evrakları odanın ortasına yığarak benzin döküp yakmışlardı. Yangın, bir öğrenci velisinin müdürü araması ve müdürün itfaiyeye haber vermesi sonucunda diğer odalara sıçramadan söndürülmüştü

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 19:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?