29
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Cesedi 16 gün sonra bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Manavgat Irmağı'nda kaybolan Ali Osman Karaoğlu'nun cesedi, 16 gün sonra bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 3 Ağustos Pazar günü ağabeyi ve arkadaşları ile birlikte Ulukapı köyü sınırları içerisindeki Manavgat Şelale Tesisleri'nin karşısında piknik yapan Ali Osman Karaoğlu, ayağının kayması sonucu ırmağa düşerek kaybolmuştu. Olay günü gönüllü iki özel dalgıç tarafından yapılan arama çalışmalarında Karaoğlu bulunamamıştı.

4, 11 ve 12 Ağustos tarihlerinde Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis dalgıçların çabalarından da sonuç çıkmayınca arama çalışmalarına son verilmişti. Ali Osman
Karaoğlu'nun cesedi, 16 gün sonra kaybolduğu şelalenin 2 kilometre ilerisinde kıyıya çıkartıldı. Vatandaşlar, cesedi ipler ve dallarla ırmağın kenarına çıkardıktan sonra jandarmaya haber verdi.

Jandarma, cesedin Ali Osman Karaoğlu'na ait olduğunu belirledi. Karaoğlu'nun cesedi, Manavgat Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 11:09:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
davut bulum IP: 88.233.103.xxx Tarih : 23.01.2009 17:14:13

öncelık le başımız sagolsun ben kayıncosuyum askerdeyken aillemin bana soylenmemesınden dolayı  olayı izine geldıkten sonra duydum o kadar kötuyum kii anlatamam eniştem çok ıyı kalplı bir insandı enişte senı yerınde rahat uyu çocukların önce allah sonra da bıze emanaet