20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANAVGAT - ANTALYA

CHP Manavgat'ta istifa!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Yılmaz, parti görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Gülsüm Yılmaz, yaptığı basın toplantısında parti görevinden istifa ettiğini söyledi. İstifasının partiyi yıpratıcı niyetli olmadığını belirten Yılmaz, artık görevini parti üyesi olarak devam ettireceğini ifade etti.

Avukat Gülsüm Yılmaz basın toplantısında; 9 aydır sürdürmekte olduğu Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevinden gördüğü lüzum üzerine istifa ettiğini bildirdi.

CHP'de parti üyeliğinin devam ettiğini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu: "İstifamı özellikle belediye başkan adayımız belirlenmeden deklare etmeyi uygun buldum. Bu istifamın CHP ve Manavgat İlçe Örgütlenmesi ile alakası bulunmamaktadır. CHP Kadın Kolları Başkanlığı gibi onurlu bir görevi tüm çalışma arkadaşlarımla beraber son derece faydalı, yararlı ve hiçbir kişisel çıkara hizmet etmeden CHP'nin ilke ve programlarına sadık kalarak sürdürdüğümüzü düşünüyorum. Onur ve görev bilincimize ben ve ekibim olabildiğince sadık kalarak çalıştık. Bundan sonra Manavgat Kadın Kolları başkanı sıfatım olmadan CHP neferi olmaya devam edeceğimden kamuoyunun hiçbir şüphesi olmasın. Yeni seçilecek arkadaşıma şimdiden başarılar dileyerek görev sorumluluk ve bilincinden asla taviz vermeyeceğine eminim."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 18:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?