23
Mayıs
2024
Perşembe
MANAVGAT - ANTALYA

Devlet Hastanesi'ne ek bina

Manavgat Devlet Hastanesi’nde, SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesinin ardından yaşanan sıkıntılar nedeniyle hastane bahçesinde ek bina inşaatına başlandı.

5 odalı acil servis ve 17 odadan oluşan polikliniklerin yetersiz kalması nedeniyle, hastanenin bahçesine poliklinik ve acil servis binası yapılması kararlaştırıldı. Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Rasim Kanar, acil servis ve polikliniklerin yetersizliğinden dolayı hasta ve hasta yakınlarının büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "30 poliklinik ve 12 acil servis olmak üzere 42 odadan oluşacak ek inşaatın hafriyat işlemini hastane kantininden kira karşılığı aldığımız 6 milyar lirayla başlattık. Acil servis ve poliklinik binası 1 trilyon (1 milyon YTL) liraya mal olacak. İnşaat belirli bir aşamaya kadar vatandaşlarımızın katkılarıyla yapıldıktan sonra devlet-vatandaş işbirliğiyle tamamlanarak hizmete açılacaktır. İnşaatın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılabilmesi için Manavgatlı hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

25 milyar ve üzerinde yardımda bulunan vatandaşların istekleri doğrultusunda isimlerini poliklinik ve acil servis odalarına verebileceklerini söyleyen Başhekim Kanar, "Vatandaşlarımıza yapacakları yardımdan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 18:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?