22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Manavgat'a şehir planlama bürosu

Manavgat şehir planlama bürosu Şehir Plancısı Pınar Yılmaz tarafından açıldı. 

Yukarı Hisar Mahallesi Hastane Caddesi'nde yapılan açılışa Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, Side Belediye eski Başkanlarından Kadir Uçar, Antalya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Manavgat Temsilcisi Ahmet Şahin, Mimarlar ve çok sayıda davetli katıldı. 

Dua eşliğinde gerçekleştirilen açılışta kurdeleyi kesen Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, Manavgat'ta ilklere imza atmaya devam ettiğini, ilk şehir planlama bürosunun açılışını da kendisinin yaptığını belirterek, Pınar Yılmaz'a her türlü desteği vereceğini söyledi. 

PINAR YILMAZ KİMDİR? 

Manavgatlı olan Pınar Yılmaz 1998 İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Side Belediyesi imar bölümünde şehir bölge plancısı olarak görev aldı. 2004 yılında Side belediyesinden ayrıldı. Manavgat'ta ilk ve tek şehir planlama bürosunu açan kişi oldu. 

Açılışta oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Yılmaz, "Şehir plancısı olarak bir şehir bünyesindeki imar planları, imar plan tadilatları, uygulama imar planları, ilave imar planları benim ve şehir plancısı arkadaşların yaptığı işler arasında. Genelde Belediyeler ve harita mühendisi arkadaşlarla çalışıyoruz. Bu konuda Manavgat merkez ve belde belediyelerin desteklerini bekliyorum." diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 10:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?