20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANAVGAT - ANTALYA

Manavgat'da uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda 10 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 


Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışması neticesinde E.Y. isimli şahsın Gazipaşa'ya giderek uyuşturucu madde ile döneceği bilgisi alındı. Takibe alınan şahıs, Manavgat otogarına elinde bir çanta ve çuval ile inerek kendisini bekleyen otomobille evinin bulunduğu Çağlayan Mahallesi'ne geldi. Buraya geldiğinde ekipler tarafından durdurulan ve içinde E.Y.'nin dışında O.D. ve M.Ç. isimli şahısların bulunduğu otomobilde yapılan aramada, çanta içerisinde 1
kilo 443 gram, çuval içerisinde ise 8 kilo 249 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. E.Y. ve O.D.'nin evlerinde yapılan aramada ise Bırevetta marka 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, şarjör, 3 adet fişek, 1 gram uyuşturucu afyon sakızı olduğu değerlendirilen madde, 75 gram dişi Hint kenevir tohumu, mini terazi ve dirhemler ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 zanlı, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2008 Cumartesi 03:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?