22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Manavgat'ın CHP'li Belediye Başkanı, AKP'ye geçti

Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne bağlı Ilıca’da, CHP’li Belediye Başkanı Rafet Ünal törenle Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) katıldı.

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törende belediye başkanının yanı sıra belediye meclis üyesi ve yönetimden 12 kişi daha AK Parti’ye geçti.

Katılım törenine AK Parti Antalya İl Başkanı Hamza Taş, başkan yardımcıları, Manavgat İlçe Başkanı Ekrem Uyanık ve ilçe teşkilatı yürütme kurulu üyeleri katıldı. CHP’den AK Parti’ye katılanların isimleri şöyle:

"Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, meclis üyeleri Süleyman Uslu, Nevzat Karamancı, Ahmet Uslu, Cavit Keser ve Yusuf Çiftçi, CHP Belde Başkanı Bekir Çakar, parti yönetiminden Musa Ünal, Halis Özen, belediye yönetiminden Asım Tuluk, İzzet Dalıcı, Ali Berber ve Sadullah Keskin"
AK Parti’de seçmene daha faydalı olacağını belirten Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, "Tabanın sesini dinledim ve AK Parti’ye geçtim. Çünkü AK Parti’de seçmenime ve halkıma daha faydalı olacağıma inanıyorum" dedi.

Rafet Ünal’ın rozetini takan AK Parti Antalya İl Başkanı Taş, "Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Birlik ve beraberlik içinde bu ülkeyi yöneteceğiz. Artık Türkiye’de particilik anlayışı da hizmet anlayışı da değişecektir. Toplumumuzun hangi partisinde bundan önce siyaset yaparsa yapsın, memleketine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti kucaklayacaktır" diye konuştu.

GÜLTEKİN BURSA-ANTALYA (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?