25
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA

Manavgatlılar hasret giderdi

1'İNCİ MANAVGAT BULUŞUYOR TOPLANTISI

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Manavgat Buluşuyor isimli toplantıya Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşayan Manavgatlılar katılarak hasret giderdi.

Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu ile Manavgat Sanayici İş Adamları Derneği (MASİAD) tarafından gerçekleştirilen "Manavgat Buluşuyor" toplantısı Evrenseki Belediyesinin ev sahipliğinde Dragon Hotel'de kokteyl ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan MASİAD basın sözcüsü Okan Akın, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen Manavgatlıları misafir etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Manavgat'ın ne kadar büyük bir aile olduğunu bu toplantı aracılığıyla gördüklerini anlatan Akın, “ Ulaştığımız tüm hemşehrilerimiz organizasyonu büyük bir mutluluk ve heyecanla karşıladılar. Manavgat yetiştirdiği evlatlarıyla ne kadar gurur duysa azdır.” dedi.

MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş dernek olarak sosyal sorumluluk kapsamında Manavgat'ın ekonomik ve sosyal yönden gelişimine yönelik projeleri de hayata geçirdiklerini vurguladı. Toplantı ile Manavgatlı bürokrat, akademisyen ve iş adamlarını kaynaştırdıklarını belirten Boztaş, “Bugün burada 120 kişiye ulaştık. Ama bu sayımızın dışında unuttuklarımız, tanımadıklarımız ve ulaşamadıklarımız mutlaka olmuştur. Geleneksel hale getireceğimiz bu toplantılarda tüm hemşehrilerimize ulaşmak istiyoruz. Manavgat olarak 78 köy, 9 belde 200 bine yakın nüfus, 64 kilometrelik sahil ve turizm, tarım ve hayvancılığıyla il olmayı hak etmiştir. Toplantı çeşitli konuşmalar ve etkinliklerle sona erdi.

1'İNCİ MANAVGAT BULUŞUYOR TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 09:43:00
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 09:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?