22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Mavi bayrak sevinci

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Beldesi Kumköy mevkiinde bulunan Terace Otel ve Palm Beach Oteller Mavi Bayraklarını düzelenen törenle teslim aldı.


Terace otelde üst üste 3.defa mavi bayrak almanın mutluluğu yaşanırken, ilk kez Mavi Bayrak almaya hak kazanan Palm Beach Otel Genel Müdürü Lemi Küçük, bundan böyle bayrağı bir daha bırakmayacaklarını dile getirdi.


Terace otelde düzenlenen törenle Mavi Bayraklar Ilıca Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Çakar tarafından Terace Otel Genel Müdürü Ahmet Çevik ve Palm Beach Otel Genel Müdürü Lemi Küçük'e teslim edildi. Törende bir konuşma yapan Ilıca Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Çakar, "Mavi Bayrağı almak ilk etapta kolay gibi görünebilir ama onun sürdürülebilirliğini yani devamını sağlamak gerekir. Bu sebepten dolayı Mavi Bayrak almaya hak kazanan her iki güzide otelimizi de kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Mavi Bayrağı 3. kez alma başarısını gösteren Terace Otel Genel Müdürü Ahmet Çevik "Biz Ilıca bölgesindeki iki mavi bayraklı oteliz. Bu bizim sahillerimizin temiz olduğunun bir belgesidir aynı zamanda. Mavi bayraklar Uluslararası bir belge ve aranan bir kriter. Bizim bundan böyle de Mavi Bayrağı kaybetmeye niyetimiz yok. Diğer otelci arkadaşlarımıza da Mavi bayrak almak için gerekli çalışmayı yapmalarını öneriyoruz" dedi.


İlk defa Mavi Bayrak alma heyecanını yaşayan Palm Beach Otel Genel Müdürü Lemi Küçük ise "Manavgat bölgesinde bünyemizde bulunan üç tesisimizin de mavi bayrak alması bizim için gurur verici bir olay. Bölgemizde bulunan bütün tesislerin mavi bayrak alması gerekir. Gelecek nesillere daha güzel temiz bir çevre bırakmak için mutlaka bu tip etkinliklere devam etmeliyiz" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 19:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?