19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Meslek Yüksek okulu eğitime başladı

Meslek Yüksek Okulu, kayıt işlemlerini tamamlayan 65 öğrenci ile eğitim ve öğretime başladı.

Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nun eğitim ve öğretime başlaması nedeniyle Konferans Salonu’nda bir tören düzenlendi. Toplantıya Manavgat Yüksek Öğretim Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı yöneticileri, Manavgat Meslek Yüksek Okulu Derneği yöneticileri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ali Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi’ne bağlı Manavgat Meslek Yüksek Okulu’nun açılmasının Manavgat için büyük önem taşıdığını belirterek, "Bugün gerçekten anlamlı ve tarihi bir gün. Gerek siz öğrenciler, gerekse üniversitemiz ve vakıf üyelerimiz açısından, yüksek okulun bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkes için önemli bir gün. Manavgat ve üniversitemiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2 yıl gibi kısa bir sürede bina bu hale geldi" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol ise, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Manavgat, dünyanın turizm cenneti, bizim turizmin başkenti yapmayı hedeflediğimiz, her şeyimiz. Manavgat nüfus olarak Türkiye’nin 36 ili, coğrafya olarak 2 bin 883 kilometrekarelik alanı ile 46 ilinden büyük. Manavgat’ta ne ararsan var: Deniz, kum, orman, yayla. Bunu dünyada 3 yerde görürsünüz; biri Ortadoğu’da, biri Fransa’da, Türkiye’de Manavgat’ta. Manavgat, 5 yıl içerisinde çağ atladı diyebiliriz" diye konuştu.

manavgat
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 15:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?