18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA

Motosiklet sürücülerine broşürlü uyarı

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE KASK UYARISI

Manavgat Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet sürücülerini kask takmaya özendirmek amacıyla başlatılan ‘Manavgat Kask Takıyor’ projesi kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Yunus timleri ve Manavgat Motosiklet Kulübü üyeleri tarafından vatandaşların bilinçlendirilmesine yönelik broşür dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen broşür dağıtımı sırasında broşür verilmek amacıyla durdurulan motosiklet sürücülerinden bazıları ceza yazılacak düşüncesiyle kaçmaya çalışarak ilginç görüntüler oluştururken, kucağına çocuğunu, arkasına da bir kişi daha bindiren kasksız motosiklet sürücüsü Yunuslar tarafından uyarıldı.

Manavgat Kaymakamlığı, MASİAD ve Manavgat Motosiklet Kulübü’nün katkıları ile Manavgat Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan ‘Manavgat Kask Takıyor’ projesi kapsamında motosiklet kullanan vatandaşlar tek tek durdurularak broşür verildi ve kask takmaları konusunda uyarıldı.

Etkinliğe katılan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Musa Etlioğlu herkesin kaskın önemini kavraması gerektiğini belirterek, “Projemiz kapsamında ekiplerimizin de katılımı ile halkımızı bilinçlendirmek adına broşür dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu projemiz 1 hafta ile sınırlı kalmayacak. 14 Mart tarihinde hava şartlarının da uygun olmasıyla birlikte büyük bir kortej düzenleyeceğiz. Projenin Türkiye'ye örnek olmasını bekliyoruz. Motosiklerde kask kullanılması konusunda ülkemize geniş anlamlı bir mesaj vermek istiyoruz” dedi.

Manavgat Motosiklet Kulübü Başkanı Erdem Buzkan ise, “14 mart tarihinde komşu il ve ilçelerden gelecek motosiklet sürücüleri ile birlikte büyük bir kortej düzenleyecek ve halkımızın dikkatini kask konusuna çekeceğiz. Bugün dağıttığımız broşürlerde kaskın önemini anlatmaya çalıştık. Manavgat halkına projeye destek verdikleri için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE KASK UYARISI
MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE KASK UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 21:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?