18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA

Öğrencilerden Filistin'e 55 bin TL

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan 50 İlköğretim ve orta öğretim kurumundan Filistin'e destek amacıyla 55 bin 528 Lira para toplandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, toplanan parayı bankada açılan hesaba yatırdıktan sonra dekontunu Manavgat kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu'na teslim etti.

Milli Eğitim Bakanlığının talimatı doğrultusunda İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından Manavgat'ta bulunan eğitim kurumlarında İsrail’in Filistin’de başlattığı katliamda zarar gören masum Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan yardım kampanyasında 55.528.78 TL toplandı.

Toplanan para bankada açılan hesaba yatırıldıktan sonra dekontu İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Yardım komisyonu üyeleri Şube Müdürü Fuat Polat, Anadolu Meslek ve Kız meslek Lisesi Müdürü Emine Çataltaş, Küçük Hasan İ.Ö.O Müdürü Mustafa Ergin, Yunus Emre İ.Ö.O Müdürü Salih Şenözyürek ve Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi müdürü Osman Kaya tarafından Manavgat Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’na teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 15:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?