22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Schumacher engellileri unutmadı

Almanya Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Toni Schumacher, eşi Jasmin, kızı Perla Marir ve babası Manfred Schumacher ile birlikte tatil yaptığı Manavgat Titreyengöl'de bulunan Aldiana Otel'de engelli öğrenciler yararına mini futbol turnuvası ve eşya piyangosu düzenledi
 
Piyangodan elde edilen 2 bin 975 Euro, Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu'na teslim edildi.
Bu yıl 9.'sunu organize ettiği mini futbol turnuvasının ödül töreni sonrasında piyango çekilişi gerçekleştirildi. Burada kısa bir açıklamada bulunan Schumacher, geçen yıl düzenlenen golf turnuvasından 25 bin Euro gelir elde edildiğini, önümüzdeki günlerde yine bir golf turnuvası düzenleneceğini, bu turnuvadan elde edilmesi planlanan 25 bin Euro'nun da okula bağışlanacağını söyledi.

Dr. Hüseyin Vural Engelliler Okulu idareci ve öğrencileriyle birlikte basın mensuplarına poz veren Toni Schumacher, okul yöneticilerinin geçen yıl yapılan organizasyonlardan elde edilen gelirle inşaa edilen okul bahçesindeki kapalı spor salonunun açılışını yapma teklifini de kabul etti.
 
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Toni Schumacher, Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyon olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtirken, Christoph Daum'un başında bulunduğu FC Köln takımına transfer olan Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat'ın da başarılı olacağına inandığını dile getirdi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 15:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?