18
Mayıs
2024
Cumartesi
MANAVGAT - ANTALYA

Serdar Ortaç'tan unutulmaz gece

Manavgat'ta bulunan Silence Beach Resort müşterilerine konser veren Serdar Ortaç, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Otelin anfi tiyatrosunu dolduran yaklaşık bin kişi, Serdar Ortaç'ın şarkılarıyla coştu. Saat 22.00'de sahne alan Serdar Ortaç, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de yaşadığı karakol olayı ile ilgi, "Gece çalışıyorsunuz sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Gönül ister ki herkes sakin sinirli olmayan yapıda olsun. Ama bazen olmuyor. Şimdi mutluyum" dedi.

Dans edip şarkı söyleyen Serdar Ortaç, otel müşterileri arasından bir bayanı sahneye çıkararak dans etti. Serdar Ortaç, ilk çıkardığı albümden "Karabiberim" adlı parçayı da seslendirdi. Ortaç kendisini dinlemeye gelenler arasında kaç tane yabancı turist olduğunu merak edip sordu. İzleyenler arasından 'biz turistleri uyuttuk' diyenlere ise Ortaç, "Şeytan uyur, Rus uyumaz" diye cevap verdi.

Duygusal parçalarıyla izleyenleri duygulandıran Ortaç, hareketli parçalarıyla coşturdu. Konser saat 01.00 sıralarında havai fişek gösterisi ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2005 Perşembe 14:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan IP: 82.83.43.xxx Tarih : 20.05.2007 05:18:43
hayatimda böyle bir gece görmedim.tam bir serdar ortac rüzgari vardi.o essiz bir sanatci.o bir duayen.mükemmel bir gece yasatti bizlere.o geceyi unutamiyorum.o gece mükemmeldi tabi serdar ortacta.