28
Mayıs
2024
Salı
MANAVGAT - ANTALYA

Side Belediyesi'nin Ekim ayı toplantısı

Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side Belediyesi’nin Ekim ayı Meclis toplantısı Başkan Osman Delikkulak Başkanlığında yapıldı.

Side Belediyesi’nin 4 Ekim’de gerçekleşmesi gereken ancak bazı meclis üyelerinin Belediye binasına gelmesine rağmen toplantıya katılmaması ve yeter sayıya ulaşılmaması nedeniyle meclis toplantısı iptal edilmişti. Çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle cuma gününe ertelenen Ekim ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Osman Delikkulak başkanlığında yapıldı. Toplantı yeni ‘Encümen Seçimi’ ile başladı.
Encümen üyeliklerine ise Hüseyin Erol ve Mustafa Kara seçildiler. Toplantıda encümen üyelerinin belirlenmesinin yanı sıra Side Belediyesi’ndeki komisyonlar da oluşturuldu. Side Belediye Meclis Toplantısı’nda yapılan seçimlere göre; Plan ve Bütçe Komisyonu’na Mehmet Şen, Ayhan Özen, Mustafa Kara; İmar Komisyonu’na ise Mehmet Şen ve İbrahim Sırcan seçildiler.
 
Toplantı bitiminde değerlendirmelerde bulunan Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak, “Yapılan encümen seçiminin yanı sıra oluşturulan komisyonların Side’ye hayırlı olmasını dilerken, görev yapacak meclis üyesi arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi. Öte yandan Meclis Üyesi İbrahim Sırcan da Belediye Başkan Yardımcısı olarak belirlendi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 16:12:47
Güncelleme :7 Ekim 2006 Cumartesi 16:14:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?