19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Trafik sorununa çözüm aranıyor

TRAFİK SORUNUNA KARŞI DURAK SAYISI AZALTILACAK

Manavgat Belediyesi ilçede yaşanan trafik sorununa çözüm için aralarında 200 metre mesafe bulunan durak sayısını azaltacak.

Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, ilçede durak yerlerini değiştirerek trafikte yığılmanın önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti. Halimoğlu, “Ana caddelerde bulunan ve aralarında 200 metre mesafe bulunan otobüs duraklarının yerleri değişecek. Durakların arasında 500'er metre mesafe olacak şekilde düzenlenecek . Böylelikle trafikteki yığılmayı önlemeyi hedefliyoruz" dedi.

İlçede araç sayısının arttığına da dikkat çeken Halimoğlu, trafik sıkışıklığı ve karmaşasının yaşanmaması için gerekli bir dizi önlemler alınacağını belirtti. Manavgat Belediye Başkanvekili İbrahim Halimoğlu, durak sayısını azatlamanın trafikte rahatlama sağlayacağını söyledi.

TRAFİK SORUNUNA KARŞI DURAK SAYISI AZALTILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 17:57:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SALİM İREN IP: 85.104.157.xxx Tarih : 3.02.2011 20:32:04

Sayın yetkililer dolmuş duraklarının 200 m den 500 m olcağını söylüyorsunuz peki size soruyorum indiğiniz yerden ortalama300 m yürürmüsünüz eğer trafiğe çözüm getirilecekse başka yöntemler olabilir örneğin imamhatıp kavşağından yapay şelale arasında otoparkın kaldırılması ağırvasıta girmemesi köprübaşındaki durağın kaldırıp uygun olan yere alınması trafik ve zabıta trafiği aralıksız denetim yapması birde sayın yetkililer manavgatın ikiyakasınada acilkatlı otoparka ihtiyacı yokmu yani manavgatta acil olarak trafik sorununda devrim yapması gerekir çalışmalarınızda başarılar ve manavgata yakışanın yapılmasını dilerim SAYGILAR SALİM İREN