19
Mayıs
2024
Pazar
MANAVGAT - ANTALYA

Üniversite aşkı engel tanımıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde açıköğretim lisesi sınavlarına katılan yürüme engelli Zeliha Müge Koşar, liseyi bitirip üniversite okumak istediğini söyledi.

Manavgat'ta bu yıl ilk kez gerçekleştirilen açıköğretim lisesi sınavlarına katılanlar arasında bulunan 17 yaşındaki Zeliha Müge Koşar, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağının en güzel örneğini sergiledi. Doğuştan yürüme engelli olan genç kız, Denizyaka İlköğretim Okulu'nu bitirdikten sonra açıköğretim lisesine kayıt yaptırdı. Annesi ve babasının kucağında sınava gelen genç kız, ikinci sınıfa devam ettiğini, liseyi bitirip üniversiteyi okumak istediğini söyledi.

Bu arada açıköğretim lisesi sınavlarına katılan öğrenciler, sınavın Manavgat'ta yapılmasını sağlayan yetkililere teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Şube Müdürleri Ömer Ünlü, Fuat Polat ve Halk Eğitim Müdürü Atla Çetin'den oluşan sınav tertip komitesi ise yaptıkları açıklamada, Manavgat'ta bu yıl ilk kez gerçekleştirilen sınavların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 18:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?