20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANAVGAT - ANTALYA

Van'lı öğrenciler Manavgat'ı gezdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Antalya'ya gelen 550 öğrenci, Manavgat Şelalesi'ni ve Titreyengöl'ü gezdi.

'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Antalya'ya gelen Vanlı öğrenciler program kapsamında Manavgat Şelalesi'ni gezdi. 11 otobüsle, öğretmenleri ve rehberleriyle birlikte şelaleye gelen öğrenciler güzel manzaranın tadını çıkardı. İlk defa şelale gören birçok öğrenci şelale manzarası önünde bol bol resim çektirdi.

Öğrenciler şelaleyi görmekten dolayı çok büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "İlk defa seyahate çıktık. Antalya dışında başka şehirlere gitmedik. Hayatımızda hiç deniz ve şelale görmemiştik. Herkesi buraları görmeye davet ediyoruz" dediler.

Gönül Köprüsü Projesi'nin gelecek yıllarda da devam etmesini isteyen bir öğrenci, "Bu proje olmasa gelemezdik. Antalya'yı göremezdik. Bu proje her zaman devam etsin. Doğuda maddi durumu iyi olmayan çok insan var. Onlar da gelsin, görsün. Türkiye'nin tarihi ve turistik değerlere sahip olduğunu görsünler" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?