22
Mayıs
2024
Çarşamba
MANAVGAT - ANTALYA

Voleybolcular Çolaklı plajında yarışacak

Manavgat Çolaklı Belediyesi'nin bu yıl ikincisine ev sahipliği yapacağı Türkiye Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonası, 22-24 Haziran tarihleri arasında Çolaklı sahilinde bulunan Belediye Plajı'nda gerçekleştirilecek.

 
Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, düzenlediği basın toplantısında, 2007 Çolaklı 2. Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Birincilik Müsabakaları'na geçen yıla göre katılan takım sayısının artmasının kendilerini mutlu ettiğini, önümüzdeki yıllarda uluslararası arenada yer almak istediklerini söyledi. Coşkun, "Spor; uzak ülkelerin, birbirine yabancı insanların tanışması, kaynaşması ve dayanışmasında önemli bir rol oynamaktadır. Kültürler arası alışveriş ve bölge tanıtımımız için Çolaklı Belediyesi tarafından organizasyonu yapılan turnuvaya bu yönüyle büyük önem vermekteyiz. 2006 yılı Temmuz ayında yaptığımız organizasyon ilk olmasına rağmen çok başarılı oldu. Geriye dönüp baktığımızda yapabileceğimiz daha iyi şeylerin de olduğunu gördük.

2007 yılına bu bilgi ve donanımla tam hazırlıklı geldik. Her başarılı organizasyonun devamına destek ve sponsor olan ciddi kuruluşlar çıkar. Bu yılki turnuva çalışmalarını ülkemizin güzide eğitim kurumu Akdeniz Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu takip etmektedir. Biz de Çolaklı Belediyesi olarak her türlü alt yapı, hizmet, tanıtım ve organizasyonda payımıza düşeni eksiksiz olarak yerine getirmekteyiz. Çalışma arkadaşlarımın gayreti ve ziyaretçilerimizin yüksek katılımı bizi ümitlendiriyor. Ümidimiz odur ki, çok yakında bu turnuva Avrupa çapında ses getiren geleneksel bir organizasyon haline gelecektir" dedi.


Turnuvaya bayanlar kategorisinde Afyon Kocatepe Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi takımları katılacak.


Erkekler kategorisinde ise turnuvada, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi
takımları mücadele edecek.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 11:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?