20
Mayıs
2024
Pazertesi
MANAVGAT - ANTALYA

Yeni yılın ilk bebeği

Manavgat'ta, yılın ilk bebeği 2008'in ilk dakikasında Manavgat Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Daha önce iki erkek çocuğu bulunan Sadık-Ayşe Yılmaz çiftinin yeni yılın ilk dakikasında doğan kız çocuğuyla mutluluğu bir kat daha arttı. 3 kilo 300 gram olarak dünyaya gelen ve adı henüz konmayan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Manavgat'ta yılın ilk bebeği, 2008 yılının ilk dakikasında (00.01) Manavgat Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne Ayşe Yılmaz (33) ile 37 yaşındaki baba Sadık Yılmaz'ın üçüncü çocukları Manavgat'ta yeni yılın ilk bebeği oldu. Normal doğumla dünyaya gelen 49 santim boyunda, 3 kilo 300 gram ağırlığındaki kız bebeğe ailesi henüz isim vermedi.

Baba Sadık Yılmaz, hastane kapısında kendisine bir kızının olduğunun söylenmesi üzerine heyecandan titremeye başladığını söyledi. Yılbaşı sevincinin yaşandığı böyle bir günde üçüncü çocuğuna kavuşan Yılmaz, "Yılbaşı ve yeni doğan çocuğum sayesinde iki sevinci bir arada yaşıyorum. Bunun üstüne daha büyük bir mutluluk olamaz artık. İki oğlumuz vardı. Şimdi bir tanede kızımız oldu. Ailece hayırlı ve sağlıklı olmasını istiyorduk. Çok mutluyum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 13:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?