26
Mayıs
2024
Pazar
MURATPAŞA - ANTALYA

Öztop'tan ilginç benzetmeler!

CHP Muratpaşa İlçe yöneticilerini ziyaret eden geçmiş dönem il başkanı ve milletvekili Yusuf Öztop, siyasette başarılı olmanın yolları ile ilgili ilginç benzetmeler yaptı.

“Siyasette başarılı olmanın açık bir reçetesi yok” diyen Öztop, “Reçete olsaydı bilim adamları siyasi parti kurardı. Herkes gözlem yaparak çözüm bulabilir” şeklinde konuştu.

CHP Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen, 3 dönem il başkanlığı ve milletvekilliği yapan Yusuf Öztop görev yaptığı dönem ve güncel konular hakkındaki görüş ve önerilerini paylaştı.

Siyasette başarılı olmanın açık bir reçetesi olmadığını söyleyen Öztop “Reçete olsaydı bilim adamları siyasi parti kurardı” dedi. Herkesin gözlem yaparak çözüm bulabileceğini ifade eden Öztop, yöneticiler arasındaki uyum ve güvenin önemine değindi.

İlçe Başkanı Ercan Erkan ise bilgi ve deneyimlerini ilçe yöneticileri ile paylaşması nedeniyle Yusuf Öztop’a teşekkür ederek, geçmiş dönem örgüt önderleri ile toplantılarına devam edeceklerini söyledi.

Erkan, mahalle bazında yönetimler oluşturacaklarını, belediye başkanları, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile mahallenin sorunlarının tespitini yapıp, çözüm üreteceklerini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 14:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?