25
Mayıs
2024
Cumartesi
MURATPAŞA - MURATPAŞA - ANTALYA

Çağlayan 'çiçek' gibi olacak

ÇAĞLAYAN MAHALLESİ’NE BUKET ÇİÇEK SATIŞ ÜNİTELERİ

Çağlayan Mahallesi’nde sadece buket çiçek satışı için oluşturulan 14 sabit satış ünitesinin önümüzdeki günlerde hizmete gireceği bildirildi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesi’nde oluşturulan 14 sabit standda buket çiçek satışı yapılacak.Yurtdışında turizm kentlerinde örnekleri bulunan çalışmanın, Antalya için bir eksiklik olduğunu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Metropol kentlerimizde, yurtdışında yaya yollarının, meydanların bu tür buket çiçek satış üniteleriyle renklendiğini, güzelleştiğini gözlemliyoruz. Kent turizminin merkezi Muratpaşa’da da benzer bir uygulamayı başlatıyoruz” dedi.

İlk buket çiçek satış ünitesinin Çağlayan Mahallesi Fener Caddesi’nde Falez Park’a yakın bir alanda oluşturulduğunu belirten Başkan Evcilmen, “Ahşap aksamlı ünitede 14 sabit stand yer alıyor. Bu standlarda sadece canlı kesme çiçek ve buket çiçek satışı yapılacak. Modern bir ünite içinde, dekoratif standlarda satışa sunulacak rengarenk çiçeklerin bölgeye ayrı bir güzellik kazandıracağını, alışkanlık yaratacağını düşünüyorum” dedi. Başkan Evcilmen, benzer satış ünitelerinin kentin farklı bölgelerinde de oluşturulacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:05:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?