18
Mayıs
2024
Cumartesi
MURATPAŞA - MURATPAŞA - ANTALYA

Dondurma dağıtımında izdiham!

DUA ARASINDA DONDURMA İZDİHAMI

Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kadir Gecesi'nde Kale Kapısı Tekelioğlu Mehmet Paşa Camii bahçesinde cemaate dondurma ikram etti.

İkram sırasında cami avlusunda izdiham oluştu. Kooperatif Başkanı Turgut Bucak, göreve geldiğinden bu yana her Kadir Gecesi Tekelioğlu Mehmet Paşa Camii avlusunda dondurma ikram etme etkinliğinin artık gelenekselleştiğini belirterek, "Kadir Gecesi yaz sezonuna geldiği sürece bu etkinliği sürdüreceğiz. Her yıl bin kişilik kase hazırlatıyoruz ve Kızılay Antalya Şubesi ile birlikte dağıtım yapıyoruz. Kızılay halka tatlı, biz dondurma ikram ediyoruz" dedi.

İkram yapılan noktada kooperatif ile ilgili hiçbir görsel veya işitsel işaret kullanmadıklarını anlatan Bucak, şöyle konuştu: "Önemli olan oraya ibadet için gelen insanlara bir ağız tadı sunup namaza verdiği arada ferahlamasını sağlamaktır. Kooperatif yönetimi olarak kendi cebimizden oluşturduğumuz bütçe ile bu ikramı gerçekleştirdik. Ben katkı koyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

DUA ARASINDA DONDURMA İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 14:39:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?