19
Mayıs
2024
Pazar
MURATPAŞA - MURATPAŞA - ANTALYA

Verem taraması sürüyor

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN VEREM TARAMASI SÜRÜYOR

Muratpaşa Belediyesi’nin, halk sağlığının korunması ve bulaşıcı hastalıkların önlenmesi için erken teşhise yönelik uygulamaları sürüyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin Verem Savaş Derneği işbirliğinde ‘Erken teşhis hayat kurtarır’ sloganı ile 1 Mart’ta başlattığı ücretsiz verem taraması sürüyor. Verem Savaş Derneği ile birlikte sorumluluk bölgesindeki 56 mahalleyi de kapsayacak şekilde verem taraması başlatan Muratpaşa Belediyesi’nin bu hizmetinden günde ortalama 400 kişi yararlanıyor. Rahatsızlığı belirlenenlerin Verem Savaş Derneği’nce tedavisine başlanıyor.

SON TARAMA KOZAKLI KAHVESİ’NDE

1 Mart Pazartesi günü Muratpaşa Belediyesi hizmet binası ve Ermenek Mahallesi’ndeki Türkan Saylan Toplum Merkezi, 2 Mart Salı günü Demircikara Mahallesi’ ndeki Değirmenönü Kültür Sanat Merkezi ve Konuksever Mahallesi’ndeki Konuksever Stadı’nda 3 Mart Çarşamba günü Altındağ Mahallesi’ndeki Aydın Kanza Parkı ve Bayındır Mahallesi’ndeki Bayındır Park Kurs Merkezi’nde, 4 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Muratpaşa Belediyesi Aşevi ve Gebizli Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen verem taraması 5 Mart Cuma günü de Yeşilova Mahallesi’ndeki Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Sinan Mahallesi’ndeki Kozaklı Kahvesi’nde yapılacak.

MURATPAŞA BELEDİYESİ’NİN VEREM TARAMASI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 13:57:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?