29
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAVDIR - BURDUR

Söğüt'te muhteşem yaz şöleni

Burdur'un Çavdır İlçesine bağlı Söğüt Beldesinde “11. Geleneksel Yayla Şenlikleri” düzenlendi.

Söğüt’te iki gün süren “Yayla Şenliklerine” Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Çavdır Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Söğüt Belediye Başkanı Süleyman Sarı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenliğin ilk gecesinde Ünlü sanatçı Ahmet Şafak söylediği şarkılar ile hayranlarını adeta büyüledi.

Şenliklerin final gecesinde Korkuteli Belediyesi Folklor ekibi de sahne aldı. Folklor ekibi büyük beğeni toplarken yapılan Domates yeme yarışması izleyenleri kahkahalara boğdu. Tabaklara konulan domatesleri en hızlı yemeyi başaranlara çeşitli ödüller verildi. En çabuk domates yemeyi başaran bir genç Başkan Süleyman Sarı tarafından küçük altın ile ödüllendirildi. Yine Söğüt’te en iyi domates yetiştiren üç üreticiye çeşitli ödüller verildi.

Ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan verdiği muhteşem konser ile büyük beğeni topladı. Yıldızdoğan’ı izlemek için gelenler yer bulmak için birbirleri ile yarıştı.

Canlı ve muhteşem bir performans gösteren sanatçı zaman zaman izleyiciler ile şakalaştı. Sanatçının en ünlü şarkılarından biri olan “Türkiyem” izleyenler tarafından hep birlikte söylendi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÜRHAN ÖNAL IP: 88.229.69.xxx Tarih : 7.01.2009 00:02:13

bu şölen gerçekten güzeldi başkanımıza gerçekten çok teşekkür ederiz.kasabamıza gerçekten çalışıyor.başarılarınızın devamını dilerim