4
Mayıs
2024
Cumartesi
HATAY

Adliye yeni binasına taşınıyor

HATAY ADLİYESİ YENİ BİNASINA TAŞINIYOR

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, adalet hizmetlerinin 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni Hatay Adalet Sarayında yerine getirilmeye başlanacağını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, yeni binalarının bitme aşamasında olduğunu belirterek, inşaat ve donanımına ait bir aksama olmadığı takdirde, bugün 1963 yılından bu yana faaliyette olan, mevcut Adalet Sarayı binasında, yeni Adalet Sarayı binasına taşınmayı planladıklarını kaydetti.

Adalet Hizmetlerinin 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren, yeni Hatay Adalet Sarayı’nda yerine getirilmeye başlanacağını ifade eden Yıldırım, "Hatay’ın Merkez İlçesi Antakya’daki Hatay’ Adliyesi ana bina ve Kızılay iş hanında görev yapan İdari Yargı, İcra Daireleri, Seçim Müdürlüğü, Adli Sicil ve Adli Tıp Şube Müdürlüğü gibi tüm adli birimler pazartesi gününden tarihten itibaren yeni Adalet Sarayında hizmet verecek. Adalet hizmetlerinin aksamaması ve taşınma dolayısıyla vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemler alınmıştır. Yeni Hatay Adalet Sarayının daha etkin, daha kaliteli ve daha süratli bir adalet hizmetinin verildiği, gerek çalışanlar ve gerekse hizmet alanlar açısından güven duyulan ve değerli olduklarını hissettikleri bir Adalet Sarayı olmasını diliyorum" dedi.

HATAY ADLİYESİ YENİ BİNASINA TAŞINIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 19:31:01
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 15:25:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?