5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Ambulans şoförüne son görev

AMBULANS ŞOFÖRÜNE SON GÖREV

Hatay'ın İskenderun ilçesinden Adana'ya hasta götürürken, geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden ambulans şoförü Bekir Elbistanlı, İskenderun'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun Devlet Hastanesi Acil Servisi bünyesinde ambulans şoförü olarak görev yapan Bekir Elbistanlı için görev yaptığı hastane önünde bir tören yapılmak istendi, ancak ailesinin bu duruma karşı çıkması üzerine söz konusu tören iptal edildi. İskenderun Devlet Hastanesi Morgu'ndan ailesi tarafından cenazesi alınan Elbistanlı, Türk bayrağına sarılı tabutuyla birlikte meslektaşlarının omzuna alınarak, cenaze aracına yerleştirildi.

Elbistanlı için mezarlıkta düzenlenen cenaze törenindeyse gözyaşları sel oldu. Bekir Elbistanlı'nın eşi Fatma Elbistanlı yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta dururken, oğlu Abdurrahman ve kızı Sinem ise babalarının ardından ağıt yakıp, feryat etti. İl Sağlık Müdürü Bayram Kerkez, İskenderun Sağlık Gurup Başkanı Yuvuz Selim Yıkıcı ve Elbistanlı'nın mesai arkadaşlarının yanı sıra yakınlarının da katıldığı cenazede Elbistanlı'nın kızı Sinem Elbistanlı, "Ben babamı istiyorum, baba bu ölüm sana yakışmadı"

diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Bekir Elbistanlı'nın kullandığı 31 EC 913 plakalı ambulans, şizofreni hastası Fahriye Çelik'i sevk edildiği Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirmek için sabah saatlerinde yola çıkmış, ambulans Adana'da Öğretmenler Bulvarı ile Galip Avaşar Bulvarı Kavşağı'nda 06 SB 259 plakalı otomobil ile çarpışmıştı.. Ambulans kendi etrafında döndükten sonra takla atarak kaldırımda bulunan trafik lambasına çarparak dururken, kaza ambulans Bekir Elbistanlı

hayatını kaybetmiş, şizofreni hastası Fahriye Çelik, polis memuru Ali Özatan, hemşire Ayşe Özkök ve otomobil sürücüsü Vezir Keleş de yaralanmıştı.

AMBULANS ŞOFÖRÜNE SON GÖREV
AMBULANS ŞOFÖRÜNE SON GÖREV
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 14:18:05
Güncelleme :19 Nisan 2011 Salı 22:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?