5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Bakan Dinçer'e kesinti sürprizi

BAKAN DİNÇER'E ELEKTRİK KESİNTİSİ SÜRPRİZİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, otelde katıldığı "mesleki Eğitim Çalıştayı"nda elektrik kesintisi sürpriziyle karşılaştı.

Ottoman Palace Otel'deki toplantı devam ederken ve sunumlar yapılırken defalarca elektrik kesilmesi Bakan Dinçer ve toplantıya katılanlar tarafından tepkiyle karşılandı. Elektrik kesildiği için yerinden kalkmadan konuşma yapan ve toplantının teması hakkında bilgiler veren Bakan Dinçer, elektriğin azizliğinden yine kurtulamadı. Elektrik kesilmesiyle mikrofonu elinden bırakan Bakan Dinçer, elektriklerin tekrar gelmesini bekledi. Elektrik yeniden geldi ancak çok sürmeden tekrar kesildi.

Elektriklerin yeniden gelmesiyle '2011 Türkiye'sinde İşgücü Manzaraları' konulu sunum yapan İş-Kur Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli ise elektriklerin gelip-gitmesinden sıkılarak, sunumunu sözlü olarak yapacağını söyledi. Biçerli, "2011 Türkiye'sinde İş gücü manzaraları demiştik ama galiba '2011 Türkiye'sinde elektrik kesintisi manzaraları' dememiz gerekti. Olmaması gereken iki elektrik kesintisi bizi buldu" dedi.

Fakat, İş-Kur Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli sözlü sunum yaparken de defalarca elektrik kesintisi yaşandı.

BAKAN DİNÇER'E ELEKTRİK KESİNTİSİ SÜRPRİZİ
BAKAN DİNÇER'E ELEKTRİK KESİNTİSİ SÜRPRİZİ
BAKAN DİNÇER'E ELEKTRİK KESİNTİSİ SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 13:56:02
Güncelleme :12 Nisan 2011 Salı 09:23:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?