5
Mayıs
2024
Pazar
HATAY

Gazeteci kardeşlerin acı günü

GAZETECİ KARDEŞLERİN EN ACI GÜNÜ

İhlas Haber Ajansı İskenderun muhabiri Ahmet Seher ile Cihan Haber Ajansı muhabiri Mürsel Seher'in kronik kalp yetmezliği sonucu yaşama veda eden babaları Hikmet Seher’in cenazesi İskenderun Kaptan Paşa Camiinde kılınan namazın andından Yayladağı’nda toprağa verildi.

Üç yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında bir bacağını kaybeden ve o tarihten bu yana sağlığında ciddi bozulmalar oluşan PTT emeklisi 6 çocuk babası Hikmet Seher, üç aydır İskenderun’da çeşitli hastanelerde tedavi görüyordu. Hikmet Seher sabaha karşı 04.30 sıralarında tedavi gördüğü İskenderun Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı muhabiri Ahmet Seher ve Cihan Haber Ajansı muhabiri Mürsel Seher’in babaları Hikmet Seher için İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camiinde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye AK Parti ve CHP Hatay milletvekili adayları İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çevre belde belediye başkanları, basın mensupları ile kalabalık cemaat topluluğu katıldı.

Cenaze namazı sonrasında sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına kadar taşınan Hikmet Seher'in cenazesi, toprağa verilmek üzere doğup büyüdüğü Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe beldesinde toprağa verildi.

GAZETECİ KARDEŞLERİN EN ACI GÜNÜ
GAZETECİ KARDEŞLERİN EN ACI GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 15:38:04
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 23:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?